جلسه شهردار ساری با رئیس موسسه فرهنگی اکو

 جلسه شهردار ساری با رئیس موسسه فرهنگی اکو
در نشستی جواد طالبی با رئیس موسسه فرهنگی اکو در شهرستان ساری که در عمارت شهرداری ساری برگزار شد، در مورد ساری و فعالیت شهرداری در مورد احیای شهر درزمینه منابع طبیعی و گردشگری و فعالیت آن در رویداد ساری 2022 گفتگو کردند و از شهرداری ساری به عنوان یکی از بازوان اجرایی استانداری نام برده شد.

واژه‌روز، جلسه با سخنان جناب آقای کلانتری معاونت برنامه ریزی شروع شد ایشان ساری را به طور خلاصه خدمت پروفسور سرور بختی رئیس موسسه فرهنگی اکو معرفی نمودند: بر اساس اکتشافات انجام شده نشان دهنده آن است که ساری قدمت 6هزار ساله دارد، ساری از نخستین شهرهای ایران بوده که شهرداری که در آن  تاسیس شده ودر سال 1298 هجری شمسی اولین بار بلد یا همان شهراری در آن تاسیس شد.

اعم از چیزهایی ساری را در سال 2022 به عنوان پایتخت گردشگری اکو نامگذاری شده. ساری پتانسیل گردشگری  بالایی دارد و درگذشته نزدیک به دوبار رتبه نخست شهر گردشگری را به خود اختصاص داد.

ساری دارای بزرگترین دریاچه دنیا یا همان کاسپین ، جنگل های هیرکانی، جلگه های خزری که شامل شالیزارهای وسیع، رشته کوه البرز و .... است. اماکن تاریخی آن آب انبارنو، عمارت کلبادی، پل تجن، برج رسکت و... مناطق تفریحی ساری شامل ساحل دریای مازندران، پارک جنگلی شهید زارع، تالاب های نیلوفر آبی، چشمه باداب سورت، چشمه گوگردی گرگینه و...

ساری در گذشته نه چندان دور هم با 60 شهر دنیا پیمان خواهرخواندگی تنظیم کرده ، شامل شهر های گومر بلاروس، نجف عراق، دارالسلام تانزانیا، آستارا خان روسیه، مارکو ایتالیا وسیلوانیا کلمبیا است.

شهردار ساری جناب آقای «جواد طالبی» در نشست با رئیس موسسه فرهنگی اکو جناب آقای پروفسور«سرور بختی» گفت: می‌توان با استفاده از این فرصت فرهنگ‌ها، اندیشه‌ها و تفکرات کشورهای عضو اکو را به هم نزدیک کرد.

ایشان از ساری با تاریخ سه‌هزارساله و دارای آداب و رسوم و تاریخ با ارزش یاد کردند و افزودند: این رویداد می‌تواند قرینی بیشتر و فصل مشترک فرهنگی برای 10 کشور عضو اکو باشد.

جواد طالبی گفت: شهرداری ساری به‌عنوان بازوان اجرایی استانداری، گردشگری که متولی اصلی این رویداد است تلاش می‌کند تا در این رویداد مهم ظرفیت‌های این شهر کهن  را به کشورهای اکو و حتی جهانیان معرفی کند.

شهردار از راه‌اندازی دبیرخانه کمیته گردشگری شهر خلاق در شهرداری ساری خبر داد و تأکید کرد: تلاش داریم تا سال آینده بهترین اتفاق ها برای بهره‌برداری از این میزبانی رقم بخورد.

در ادامه جناب پرفسور«سرور بختی»، رئیس موسسه فرهنگی اکو از ساری به‌عنوان شهر دوستی و برادری یادکرد و گفت: این شهر دارای پتانسیل تاریخی، گردشگری، فرهنگی و طبیعی است که باید به جهانیان معرفی شود.

رئیس موسسه فرهنگی در مورد تشکیل سازمان اکو توضیح داد: سازمان بین‌المللی اکو، نیم‌قرن پیش توسط سه کشور تأسیس شد و امروز این سازمان از ۱۰ کشور منطقه و همسایه عضو دارد.

ایشان انتخاب ساری را به‌عنوان پایتخت گردشگری اکو اشاره کرد و گفت: تلاش می‌کنیم این رویداد مهم را با برپایی کارهای مشترک و ارزشمند انجام برسانیم و کارهایی را انجام دهیم تا گردشگران از سفر به منطقه و مازندران لذت خواهند برد.


همچنین،«پرویز شعبانی» رئیس شورای اسلامی شهر ساری، گفت: ساری با تنوع آب‌وهوایی، و وجود دریا و جنگل یکی از شهرهای به‌یادماندنی کشورمان است باید تلاش کنیم شهر ساری را معرفی کنیم، شهری که قدمت چندین هزار ساله دارد.

«سیدحسین یوسفی» عضو شورای اسلامی شهر ساری و رییس کمیسیون فرهنگی این شورا، در ادامه این نشست نقش میراث فرهنگی را در ایجاد همبستگی ملت‌ها مهم دانست و گفت: امیدواریم این رویداد دور از همه مسائل سیاسی و اجتماعی، برای کشور ما و کشورهای عضو اکو مثمر ثمر باشد

ایشان بابیان اینکه رویداد 2022 می‌تواند با نگاه فرهنگی باعث اتحاد و انسجام بین کشورهای عضو اکو و سایر کشورها باشد، افزود: از این فرصت می‌توان ارزش‌های اجتماعی، سنت‌ها، آداب‌ورسومی که بین کشورهاست و حتی ظرفیت‌های علمی و دانشگاهی معرفی و نگاه‌ها و اندیشه‌ها را به هم نزدیک کنیم.